Services

Home » Services

Indoor inspecties
3D & Fotogrammetrie
Windenergie
Industriële inspecties
Thermografie
Bouw

De toepassingen van drones, ofwel UAV’s, zijn talrijk. Denk daarbij aan toepassingen voor volumebepalingen, orthofoto’s, thermische beelden, puntenwolken en 3D-modellen. Dit bovendien in een veelzijdigheid van sectoren, zoals de (petro)chemie, de bouwsector en de (wind)energiesector. Sensor IDS biedt dan ook een uitgebreide dienstverlening aan voor al deze sectoren. U zult versteld staan van de vele professionele toepassingen die mogelijk zijn met drones.

Ontdek de verschillende toepassingen waarin wij onze drones inzetten

Onze gecertificeerde piloten werken met crashbestendige drones in een beschermende kooi die beschikken over een HD-camera, een thermische camera en sterke LED-lichten. Deze kunnen bovendien zowel filmen als fotograferen en dit allemaal in de meest uitdagende situaties: een drone kan zonder gevaar gaan waar een mens dat niet of moeilijk kan. Bijgevolg kennen onze drones talrijke toepassingen in de industrie, zowel indoor als outdoor. Van thermografische inspecties van zonnepanelen tot het inspecteren van tanks in de petrochemie en van windmolen inspecties tot 3D-mapping in de bouw.

Veiliger en nauwkeuriger werken dankzij een drone

Drones worden ingezet voor de visualisatie van allerlei installaties en constructies door middel van remote sensing. Hiervoor zijn de UAV’s uitgerust met sensoren die data verzamelen en zo uw asset in kaart brengen. Op die manier blijft u veilig aan de grond terwijl de drone de nodige data verzamelt. Ontdek meer over de toepassingen waarvoor onze drones kunnen worden ingeschakeld en aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie via het contactformulier.

Nieuwsgierig over wat we voor u kunnen betekenen?

Neem nu contact met ons op!