Indoor inspecties

Home » Indoor inspecties

Kosten- en tijdsbesparend
Verhoogt de veiligheid
Professionele piloten

Bestuurd door een 1A gecertificeerd team

Flexibel en wendbaar

Bij Sensor IDS zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van drone inspecties. Zowel outdoor als indoor voeren we deze inspecties probleemloos voor u uit met geavanceerde drones, ook wel Unmanned Aerial Vehicles (UAV) genoemd. Met drones zijn we in staat uw assets in kaart te brengen en te inspecteren zonder benauwde ruimtes te moeten betreden. Elke drone inspectie wordt bovendien uitgevoerd door een VCA-gecertificeerde piloot voor een optimaal resultaat.

Kosten en tijd besparen met drone inspecties

Het inspecteren van afgesloten en gevaarlijke ruimtes zoals schouwen, tanks, leidingen en andere industriële installaties is een tijdrovend en risicovol proces. Door gebruik te maken van een drone bij deze inspecties, kunnen we zowel de tijdsinvestering en kosten als het risico drastisch verlagen.

Flexibele en wendbare drone

Voor een indoor drone inspectie maken we gebruik van de Elios flyability, de eerste impactbestendige drone. Dat heeft de drone te danken aan de beschermende kooi. Deze UAV is daarnaast voorzien van een HD-camera, een kleine thermische camera en sterke LED-lichten aan de boven-, voor- en onderzijde. Toch past hij vlot door de meeste mangaten. Met deze goed uitgeruste drone kunnen onze ervaren piloten in kleine, afgesloten en complexe ruimtes vliegen zonder zich erin te hoeven begeven. Dat maakt deze drone dus perfect om in te zetten voor de inspecties van uw belangrijke assets. Ook in hoge ruimtes kunnen overigens inspecties gedaan worden met de Elios flyability drone, waarmee de nood aan touwen of stellingen geëlimineerd wordt. Daarmee kan veel tijd en geld gespaard worden.

Snel inzetbare drones met gecertificeerde piloten

Onze drone kan snel ingezet worden aangezien er voor het indoor vliegen geen luchtvaartregels gelden, noch toelatingen nodig zijn voor toegang tot benauwde ruimtes. Indoor inspecties vormen een uitdaging door het gebrek aan gps. Ook is het kompas vaak onbruikbaar door het vele metaal in de omgeving. Maar dankzij de Elios flyability drone en onze ervaren piloten maken wij de beelden die u nodig hebt voor de inspectie van uw assets. Wilt u graag meer weten over het uitvoeren van een drone inspectie of wenst u ons in te schakelen voor een inspectie van uw industriële installaties? Bel naar +32 3 466 15 30 of vul ons contactformulier in en stel uw vragen aan onze drone experts.

In hoge en lage ruimtes Veilig en kosten verlagend

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?

Onze services

Indoor inspecties
3D & Fotogrammetrie
Windenergie
Industriele inspecties
Thermografie
Bouw

Nieuwsgierig over wat we voor u kunnen betekenen?

Neem nu contact met ons op!