Bouw

Home » Bouw

Kosten- en tijdsbesparend
Verhoogt de veiligheid
Professionele piloten

Bestuurd door een 1A gecertificeerd team

Bouw

Er zijn zoveel partijen die samenwerken in de bouwsector van architecten tot tekenaars, consultants tot bouwvakkers, loodgieters tot elektriciens. Ze hebben allemaal hun 2D plannen die niet altijd overeenkomen. BIM (Building Information Modelling) heeft als doel alle plannen en data van verschillende partijen in 1 model samen te brengen, raadpleegbaar voor iedereen.  De planning, de bouw en de exploitatie van gebouwen en infrastructuren wordt digitaal in beeld gebracht van begin tot einde. Uiteraard is de kwaliteit van de aangeleverde data van cruciaal belang. BIM deelt deze informatie met de aangewezen partijen via cloud computing.

Bovendien zijn deze digital twins gemakkelijker te interpreteren en kunnen ze zo begrepen worden door iedereen betrokken bij de bouw van een weg, spoorwegen, gebouwen, …

De wereldwijde trend naar smart cities zorgt voor een toenemende vraag naar nieuwe en voortdurend bijgewerkte ruimtelijke gegevens voor stadsplanning. Gegevens vergaard door nieuwe technologieën worden samengevoegd om een stad beter te beheren, de dienstverlening te verbeteren en uiteindelijk de levenskwaliteit te verhogen.
We stappen het 3D landschap binnen waar alles glanzend en fotorijk aanwezig is. Drones bieden een oplossing om steden in kaart te brengen. De betrouwbaarheid en de integriteit van de data is hierbij van cruciaal belang om te verzekeren dat de GIS-data volledig en nauwkeurig is. De waarheidsgetrouwe modellen die met UAV’s gegenereerd worden, zorgen voor een realistisch beeld dat bruikbaar is voor de ontwikkeling van de infrastructuur, stadsplanning, … Welkom in de 3D stad.

Koppel hieraan dan ook nog het Internet of Things (IOT) en je hebt real-time gegevens om de prestaties van publieke diensten te verbeteren.

In hoge en lage ruimtes Veilig en kosten verlagend

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?

Onze services

Indoor inspecties
3D & Fotogrammetrie
Windenergie
Industriele inspecties
Thermografie
Bouw

Nieuwsgierig over wat we voor u kunnen betekenen?

Neem nu contact met ons op!