Dronefotografie

Home » Dronefotografie

Kosten- en tijdsbesparend
Verhoogt de veiligheid
Professionele piloten

Dronefotografie is bruikbaar in diverse industrieën. Een drone, ook wel Unmanned Aerial Vehicle (UAV) genoemd, is een efficiënte manier om allerhande assets gedetailleerd in kaart te brengen. Bij Sensor IDS zijn we gespecialiseerd in zowel indoor als outdoor dronefotografie. Dankzij onze crashbestendige balvormige UAV met ingebouwde verlichting en hoogwaardige camera, zijn we in staat om benauwde ruimtes te inspecteren zonder deze te moeten betreden. Naast visuele beelden kunnen we ook thermische beelden maken dankzij onze krachtige infraroodcamera zodat ook onzichtbare defecten opgespoord kunnen worden.

Dronefotografie en fotogrammetrie bieden vele nieuwe mogelijkheden

Omdat een drone beschikt over een gps aan boord, krijgt elke foto die de drone neemt een XYZ-coördinaat. Hierdoor weet u bij elke foto exact waar deze gemaakt werd. Vervolgens wordt er met alle dronefoto’s een puntenwolk gemaakt die de basis vormt voor het 3D-model. Dit 3D-model heeft een hoogwaardige kwaliteit, bevat heel wat details en is ruimtelijk correct. Dankzij dronefotografie kan een inspectie snel, nauwkeurig én veilig uitgevoerd kan worden en beschikt u over alle nodige informatie om operationele beslissingen te nemen.

Waarom kiest u voor Sensor IDS?

Wij zijn gespecialiseerd in dronefotografie en fotogrammetrie. Wij inspecteren onder meer koeltorens, flares, ovens, zonnepanelen, hoogspanningslijnen en monumenten. Al onze piloten zijn VCA-gecertificeerd en hebben een goede kennis van de procedures voor nucleaire sites en binnen de (petro)chemie. Wilt u graag meer weten over het gebruik van dronefotografie of andere aspecten van onze dienstverlening? Bel naar +32 3 466 15 30 of vul ons contactformulier in en kom alles te weten over onze diensten met betrekking tot dronefotografie.

Vul het formulier hieronder in
en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Kunnen wij u helpen?

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?

Onze services

Indoor

3D & Fotogrammetrie

Windenergie

Inspectie

Thermografie

Bouw

Nieuwsgierig over wat we voor u kunnen betekenen?

Neem nu contact met ons op!