Dronebeelden laten maken

Home » Dronebeelden laten maken

Kosten- en tijdsbesparend
Verhoogt de veiligheid
Professionele piloten

Professionele dronebeelden laten maken, doet u bij Sensor IDS. Wij zijn gespecialiseerd in industriële en andere technische inspecties, zowel indoor als outdoor. Daarbij werken onze piloten volgens de hoogste veiligheidsnormen en zijn ze VCA-gecertificeerd. Zo bent u altijd verzekerd van een nauwkeurig resultaat dat op een veilige manier tot stand is gebracht.

Professionele dronebeelden laten maken

Wanneer u dronebeelden wilt laten maken door Sensor IDS, bent u verzekerd van een professionele werkwijze met een kwalitatief resultaat. Onze drones, oftewel Unmanned Aerial Vehicles, beschikken over hoogwaardige camera’s en voor thermische beelden maken we gebruik van infraroodcamera’s. Daarnaast beschikken onze piloten over de nodige ervaring, waarbij ze de drone tot in de kleinste en meest complexe ruimtes kunnen manoeuvreren, bijvoorbeeld de binnenkant van een schouw of een oven, alsook grote oppervlakten efficiënt kunnen visualiseren zoals een zonnepanelenpark.

Win tijd en bespaar kosten

Door gebruik te maken van dronebeelden bij inspecties, verhoogt u de veiligheid in uw bedrijf. Uw medewerkers hoeven zich immers niet meer in een gevaarlijke situatie of benauwde ruimte te begeven. Tevens verloopt de inspectie met behulp van drones snel en nauwkeurig waardoor ook de efficiëntie van de operatie verhoogd wordt. U bekijkt de beelden of het 3D-model namelijk veilig en eenvoudig vanuit uw kantoor.

Maak een afspraak

Wilt u dronebeelden door ons laten maken? Dan komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken op basis van uw situatie en wensen. Laat gerust uw gegevens achter via het contactformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan ook naar het nummer +32 3 466 15 30.

Vul het formulier hieronder in
en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Kunnen wij u helpen?

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?

Onze services

Indoor

3D & Fotogrammetrie

Windenergie

Inspectie

Thermografie

Bouw

Nieuwsgierig over wat we voor u kunnen betekenen?

Neem nu contact met ons op!